Ei vitsit, ei ole kyllä koskaan aikaisemmin jäänyt näin hyvä fiilis teatterissa käymisen jälkeen! Esitystä tuli ajateltua vielä monta kertaa illan ja seuraavan päivän aikana. Voimme siis erittäin lämpimästi suositella, käykää katsomassa!
FAB HAIR DAY -bloggarit kävivät katsomassa ja kirjoittivat raportin reissustaan. Lue se täällä!
 
 
Tulee mieleen, että kyllä näistä nuorista vielä kuullaan, että heissä on uuden itua, joka kenties kasvaa siitä jonakin päivänä täyteen varmuuteen. On hienoa, että Järvenpään teatteri antaa tilaa myös tällaisille esityksille, joista voi versoa teatterikenttään jotakin uutta.
Demokraatti 27.9.2013

Klikkaa isommaksi.
 
 
Erinomainen teatterielämys.
Aina ei tarvitse lähteä "kotinäyttämöä" pidemmälle elämyksiä hakemaan.
Viikkarilainen (pääkirjoitus)
Tuusulanjärven Viikkouutiset 22.9.2013

Klikkaa isommaksi.
 
 
Esityksen traileri.

Videon tuotanto TimeFilms, 2013

Ohjaus ja tuotanto Niko Kelkka
Kuvaus ja leikkaus Joni Helminen

"Sapelihammaskoira"
Säv. ja san. Aino Mättö
Laulu Ilmari Turpeinen
Kitara Tero Enroth
Äänitys ja miksaus Paul Houseman
 
 
Esityksessä kuullaan mm. tämä biisi.
Säv. ja san. Teemu Lindberg
Esittäjä The B And The Band
 
 
Minulta kysyttiin eräässä haastattelussa, että sähän olet noin nuori, mitä sä muka tiedät rakkaudesta? Naurahdin ja vastasin, että enhän mä mitään siitä tiedäkään. Ei kai kukaan tiedä. Siitä tämä esitys sai alkunsa. Harhailevista ihmisistä jotka kuumeisesti etsivät oikeaa tapaa olla ja rakastaa. Miten minä olisin sinulle sopiva? Tämä esitys on iso kasa kysymysmerkkejä ja ikuisuusasioita. Me synnymme toisten ihmisten silmien kautta. Meille ei rakennu minuutta ilman toista ihmistä, meidän historiamme rakentuu muista ihmisistä. Me tarvitsemme toista ihmistä ollaksemme kokonaisia, se on vittumainen totuus.

Minna Lund, ohjaaja